Shipping policy

1. Intervalul de livrare

Intervalul standard de livrare este de maxim 2 ore, garantat, în București, în caz contrar clientul poate solicita și va primi ca recompensa 50 lei - cupon pentru cumpărături.  

Pentru livrările în București intervalul standard în care se face livrarea este de 2 ore de la confirmarea telefonica a comenzii, iar pentru  livrările din Ilfov 24 h.

Intervalul de vânzare se măsoară de la confirmarea prin apel telefonic al comenzii (sfârșit apel de la reprezentantul Pronto care pregătește comanda) pana ce marfa ajunge la client (inițiere apel livrator Pronto).

Important: Pe perioada stării de alerta pot interveni situații neprevazute. Pentru detalii despre comanda ta, ne poți contacta direct la numărul de telefon 021.269.33.33 sau prin e-mail, la adresa: marketing@prontomobile.ro.

2. Costul livrarii:

  • gratuit: pentru comenzile din apropierea magazinelor noastre, pe o distanta de maxim 500 m, măsurata prin google map, traseu pietonal, în cazul în care magazinul cel mai apropiat dispune de stoc - minim 50% din comanda și cel putin 3 angajați prezenți în magazin. 
  • 8,99 lei oriunde în București
  • 14,99 lei în Ilfov
  • costurile curierului Dragon curier 

3. Contact limitat la livrare

Dacă ești în situația de auto-izolare, pentru mai multă siguranță, te rugăm să comunici prin telefon curierului înainte de livrare. El îți va lăsa coletele la ușă și veți evita contactul direct, plata se va face în aceasta situație numai online.  

4. Valoarea minima a comenzii

50 lei este valoarea minimă a unei comenzi pentru a fi livrata. 

x